فراموش نکنیم

با دوستانتون به اشتراک بگذارید

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱) 🔔

 

🗓 بجای اینکه تمرکزمون روی نتیجه باشه و همش درگیر ترس از شکست خوردن باشیم، باید تمرکزمون روی اقدامات و برنامه ها و اجرای منظم و مستمر اونا باشه‌. در غیر این صورت احساسات ما، کنترل شرایط رو به دست خواهند گرفت و این اصلا خبر خوبی

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۲) 🔔

 

🗓 زمان، ارزشمندترین دارایی ماست. در مرحله اول باید متوجه گذرش بشیم! اجازه ندیم برخی از عادت های غلط مثل پرسه زدنای الکی در صفحات و کانالهای بی فایده موجود در شبکه های اجتماعی، مفت مفت زمانمون رو از چنگمون در بیاره

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۳) 🔔

 

🗓 ما برای بعضی از انتخاب های غلطمون، هزینه هایی بسیااار بیشتر از چیزی که در نگاه اول به نظر میرسه، پرداخت میکنیم! مثلاً:

شرکت در یک دوره نامناسب نه تنها هزینه مادی مشخصی برامون داره، تایمی که میتونست برای کارهای مفیدتر صرف بشه رو تلف میکنه و علاوه بر اون، اعتماد ما رو برای شرکت در دوره های مناسبی که قطعا وجود دارن از بین میره‌.

انتخاب یک فرد نامناسب در رابطه، نه تنها باعث میشه عمرمون بدون تجربه لذت واقعی تلف بشه، غم زیادی رو به ما تحمیل میکنه و بدتر از همه اینا، باورِ ما رو در مورد امکانِ داشتنِ یک رابطه درست در آینده، تغییر میده.

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۴) 🔔

 

🗓 فارغ از تحصیلات و مدرک و دانشگاه، بسیار مهمه بدونیم که ما در خیلی از زمینه ها جهل داریم و ضروریه که بریم سراغ برطرف کردن جهلمون…! کسی که از یادگیری دست بکشه، کار رو برای خودش و اطرافیانش سخت میکنه!

🔺 یادگیری درباره:

خودمون‌(خودشناسی)، دیگران(شناخت انسان و ویژگی هاش)، برقراری ارتباط درست، تربیت فرزند، مسائل مالی، تغذیه، سلامتی و …

🔻روشهای مختلف یادگیری:

سرچ کردن، مقاله خوندن، کتاب خوندن، فایلهای صوتی آموزشی، شرکت در دوره ها، صحبت با کارشناسای هر زمینه، صحبت با کسایی که در این زمینه ها برا یادگیری وقت گذاشتن و

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۵) 🔔

 

🗓 روزمون رو با “چک کردن گوشی” شروع نکنیم!

 

🔺 صرف نظر از این که در طول روز چقد از گوشی استفاده میکنی…! این که “اولین کاری که در شروع روز انجام میدی چی هست؟” خییییلی مهمه! تو شروع روز، غرق شدن تو دنیای بی سر و ته مجازی و خوندن اخبار و پَرسه زدنای الکی در این فضا، مطمئنا میتونه آغازگر یه روز نامطلوب و بی ثمر باشه‌.

 

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۶) 🔔

 

🗓 تو کشور ما ملاک و معیار سنجیدن ارزش و توانایی های افراد درست مشخص نشده. حواسمون باشه یه وقت خودمون رو برحسب معیارهایِ عموما احمقانه و تاریخ گذشته محیط اطرافمون نسنجیم! این تذکر، بخصوص در مورد بحث تحصیلی تو سیستم آموزشی معیوب کشورمون اهمیت داره!

 

🔺 کسایی که در زمینه تحصیلی موفق میشن بسیار قابل تحسینن. تو اون برهه زمانی هرکسی که هدف تحصیلی داره هم باید نهایت تلاشش رو برای موفقیت بکنه. ولی یادمون نره که تو این سیستم آموزشی، چیزی به اسم استعدادیابی تقریبا تعریف نشده و گستره وسیعی از هوش و استعدادها و توانایی افراد مجالی برای کشف و شکوفایی ندارن! در این زمینه باید آگاه تر بود و به هیچ وجه ارزش خودمون و دیگران رو صرفا برحسب نمره یک درس یا نتیجه یه آزمون چند ساعته نسنجیم!

 

🌱 خودمون رو بیشتر بشناسیم…!

 

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۷) 🔔

 

🗓 تو زندگی اکثر ما، هم دلایل کافی برای احساس خوب و مثبت و هم دلایل کافی برای احساس بد و منفی وجود داره! این که ما چه حسی به خودمون و زندگیمون داریم تا حد زیادی بستگی به این داره که نگاه و تمرکزمون تو زندگی به چه سمتیه و چه تفسیری از اتفاقات زندگیمون داریم.

 

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۸) 🔔

 

🗓 انرژي و تمرکزمون رو رو چیزایی بذاریم که توانایی تغییرشون رو داریم نه اتفاقاتی که افتاده و نمیشه کاریشون کرد!

 

❌ ما اونقدر زمان و انرژی نداریم که بخوایم همزمان هم حسرت وضعیت مالی خانوادمون رو بخوریم، هم خودمون رو به خاطر کم کاریای گذشته سرزنش کنیم و هم بقول بعضی دوستان از خدا شاکی باشیم که چرا تو کشوری متولد شدیم که اوضاعش به این شکل درومده! تنها چیزی که با اطمینان میتونیم تغییر بدیم، خودمون هستیم و کارهایی که در لحظه حال انجام میدیم.

  • با این رویکرد، شانس بیشتری داریم که به وضعیت مالی خیلی بهتری برسیم، با موفقیت های بزرگمون کم کاریای گذشته رو جبران کنیم و به عنوان عضوی از جامعه، قدمی در جهت افزایش آگاهی و بهبود وضعیت اطرافمون برداریم.(⚠️ در مورد سومی منظور پذیرش یا عادی جلوه دادن ظلم

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۹) 🔔

 

🗓 برای دستیابی به هر چیزی، باید چیز دیگه‌ای رو فدا کرد! این یک قانونه!

 

🔻 لازمه رسیدن به لذت‌های پایدار و واقعی، فدا کردن لذت‌های موقت و عموما بی‌فایده است. این به هیچ‌وجه به معنای حذف لذت و تفریح و سرگرمی تو زندگی نیست. گاهی تو یه برهه از زمان، اهدافی برای ما تو اولویت قرار میگیرن. اهدافی مثل یادگیری مهارتی خاص، موفقیت در تحصیل، راه اندازی یه کسب‌و‌کار، ایجاد یه رابطه درست و…

تو این مواقع ما همیشه در حال انتخابیم. انتخاب لذت‌های موقتی که درنهایت به نتیجه خاصی منجر نمیشن و یا انتخاب تحمل سختی‌هایی که میتونن نتایج بزرگی رو تو زندگیمون خلق کنن.

 

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱۰) 🔔

 

🗓 معجزه‌ی داشتن هدف تو زندگی اینه که لذتش رو به محض برداشتن اولین قدم، به ما هدیه میده.

⛔️ لطفاً ساده از این جمله نگذرید!

برای اینکه حس خوبی تو زندگی داشته باشیم کافیه امیدمون رو از دست ندیم، اهداف درستی رو انتخاب کنیم و تو مسیر رسیدن به اون اهداف گام برداریم…! حسِ خوب به محض برداشتن اولین قدم تو مسیر اهدافمون، به زندگی ما تزریق میشه.

 

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱۱) 🔔

 

🗓 اهداف و رویاهامون رو برای کسی تعریف نکنیم!

بخصوص برای افرادی که قرار نیست به ما کمکی بکنن. چرا که با بیان کردن اهداف و رویاها، با دو واکنش روبه‌رو میشیم:

🔻 حالت اول اینه که تشویق و تحسین میشیم و یه حس خوب موقت بهمون دست میده ولی بعد مدتی انگیزه و اشتیاق ما برای به‌دست‌آوردن نتایج باورنکردنی و متحیرکننده کم میشه و بار روانی زیادی رو به خودمون تحمیل میکنیم.

🔻 حالت دوم اینه که حرفای منفی و ناامید کننده میشنویم و برای ادامه‌دادن دلسرد میشیم.

👈🏻 دهنمون رو ببندیم و تلاش کنیم، به وقتش موفقیت‌هامون به‌جای ما حرف میزنن. بهتره نه؟!

 

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱۲) 🔔

 

🗓 اسمِ بخش کوچیکی از رفتارهای افراد رو میشه #رفتار_خوب و اسمِ بخش کوچیکِ دیگه رو #رفتار_بد گذاشت. بخش خیلی بزرگتری از کارها، تصمیمات و رفتارهای آدما، #رفتار_متفاوت افراد هست! ینی نه خوب و نه بد! بلکه متفاوت! به این تفاوت‌ها احترام بذاریم و سعی‌نکنیم ذهنیت خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم.

 

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱۳) 🔔

 

🗓 هممون این جمله رو شنیدیم ولی فراموش کردنش خطرناکه: ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودمون مقایسه نکنیم!

🔺 خیلی وقتا ما حتی از نگرانی‌ها و دغدغه‌های اعضای خانواده خودمونم بی‌اطلاع هستیم چه برسه به بقیه افراد جامعه، درحالیکه در هر لحظه درگیر چالش‌ها و نگرانی‌های زندگی شخصی خودمونیم.

وقتی ما عادت کنیم به مقایسه کردن زندگی خودمون با بقیه و جملاتی از این دست بگیم که: “ببین بقیه چطور زندگی میکنن و من چطور!؟” یا “رابطه بقیه با هم چطوره، رابطه ما رو بببین!” و از این دست مقایسه‌ها، داریم به خودمون و زندگیمون ظلم میکنیم!

👈🏻 تو زمونه‌ای که خیلیا تو نمایش دروغین زندگیشون مشغول رقابتن، کسی که وارد این دام بشه، واقعا کارش سخت میشه و زندگیش تباه…

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱۴) 🔔

 

🗓 هر کارِ درستی که نیمه‌تمام رها بشه، تاثیر خیلی منفی‌ای روی تصمیمات و فعالیت‌های بعدی ما میذاره.

🔺 عادت‌کنیم به انجام کااامل کارها. وقتی فقط چند بار کارهایی رو به‌طور کامل انجام بدید، یه حسِ شادی و رضایت رو میچشید که باعث میشه تو کارهای بعدی هم به‌دنبال اون حس لذت‌بخش باشید. لازم‌نیست تو شروع کار لقمه‌های گنده بردارید! کارهای کوچیکی مثل: گوش‌دادن کامل به یه دوره مربوط به فنِ‌بیان، یادگیری نحوه درست‌کردن یه غذای خاص، تموم کردن یه کتاب ۵۰ صفحه‌ای‌ و صدها کار کوچیک دیگه میتونن آغازگر تثبیت این ویژگی ارزشمند در شما باشن.

 

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱۵) 🔔

 

🗓 ثانیه، دقیقه، ساعت، روز، هفته، ماه و سال قراردادهایی هستن که آدما برای نظم‌دادن به زندگی خودشون و برقراری ارتباط راحت‌تر با هم تعیینشون‌کردن.

⏱ ‌”زمان” در مسیر دایره‌ای نمیچرخه! “زمان” بر روی یک خطِ راست و مستقیم در حال عبوره. این یعنی شما زمانی که خوندن این پُست رو شروع کردید، (t) ثانیه از عمرتون باقی‌مونده بود و الان حدوداً (t-10) ثانیه!

میدونید حرفم چیه؟! این‌که امروز چند دقیقه دیر بیدار شدی، نباید رو میزان تلاشِ این لحظه به بعدت اثری بذاره! قدرِ بقیه‌اش رو بدون!

 

⚠️ یه‌وقت گولِ این قراردادها رو نخوریم!

 

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱۶) 🔔

 

🗓 هرچه رویایی بزرگتر باشه، مسیرِ رسیدن بهش مِه‌آلودتر و پُر تردیدتره. ابهام و ترس از ناشناخته ها، مشخصه‌های اصلی رویاهایِ بزرگن! چیزی که بسیار تعیین‌کننده‌است اینه که ما تا چه اندازه توان تحملِ ابهاماتِ مسیر رو داریم و آیا با وجود ترس و تردید، باز هم میتونیم به حرکتمون ادامه‌بدیم؟!

 

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱۷) 🔔

 

🗓 کارهایی که برای انجام دادن وجود داره بی‌نهایت زیاد و زمانی که برای انجام این کارها در اختیار داریم کاملاً محدوده! یکی از مهم‌ترین اقداماتی که باید در زمینه‌ی مدیریتِ زمان انجام‌بدیم اینه که کارهای غیرضروری رو به نفع کارهای مهم‌ترحذف‌کنیم.

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱۸) 🔔

 

🗓 یکی از مهم‌ترین عواملی که نقش بسیار پررنگی در آینده‌ی ما داره، افرادی هستند که زمانمون رو باهاشون می‌گذرونیم. جیم ران میگه: “شما میانگین ۵ نفری هستید که بیشترین وقتتان را با آن‌ها می‌گذرانید!”

برای برقراری ارتباط با افرادِ مناسب، گاهی باید هزینه‌کنیم، گاهی ممکنه لازم باشه محل زندگیمون رو تغییر بدیم، لازمه تو جمع‌های جدید وارد بشیم و تلاش‌کنیم با افراد موفق‌تر از خودمون ارتباط داشته‌باشیم. افرادی که میشه ازشون یاد گرفت

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۱۹) 🔔

 

🗓 برای تاثیر گذاشتن رو دیگران گاهی لازمه دهنمون رو ببندیم و گوشامون رو باز کنیم! شنونده‌ی خوبی بودن خیلی بیشتر از پُرحرف‌بودن میتونه از ما یه آدم تاثیرگذار باشه

 

👈🏻 فراموش_نکنیم (۲۰) 🔔

 

🗓 خیلی از اتفاقات خوبی که میتونن تو زندگی ما رقم‌بخورن، به‌خاطر انتخاب‌های غلط ما هیچ‌وقت اتفاق‌نمیفتن.

اگه کتاب خوبی رو برای مطالعه انتخاب نکنیم، کتابخون نمیشیم. اگه فرد خوبی رو برای ایجاد رابطه انتخاب‌ نکنیم، طعم عشق رو نمیچشیم. اگه افراد درستی رو به عنوان هم تیمی انتخاب‌ نکنیم، تو کار تیمی موفق نمیشیم و …!

اجازه ندیم اتفاقای خوبی که میتونن زندگیِ ما رو متحول‌کنن، قربانی انتخاب‌های غلطمون بشن!

 

 

 

با دوستانتون به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *